
Malzemeler:
10 adet halley bisküvi1 paket çikolata sos
1 kutu krem şanti (pakette 2 adet)
Süt
Ceviz, hindistancevizi, toz fıstık (tercihe göre)
Yapılışı
Krem şanti ve çikolata sosunu üzerin yazılı tariflere göre hazırlayın. Çikolata sosu pişirdikten sonra soğuturken ara ara karıştırın ki üzeri kaymak tutmasın.Halley bisküvileri elinizle çok küçük olmayacak şekilde kırın. Krem şantiyle karıştırıp, tepsiye veya bir kabın içine ince olmayacak şekilde yayın. Üstünü soğutmuş olduğunuz çikolata sosu ile kaplayın.Buzdolabında iki üç saat soğuttuktan sonra. Kaşıkla servis yapacağınız tabaklara alın, üzerini kırılmış ceviz, hindistan cevizi veya fıstıkla süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun...
0 yorum:
Yorum Gönder